-->

25.07.12

Федоренка офіційно призначили відповідальним за злочини режиму Януковича по Броварах. ВІДЕО

21 липня на з’їзді Київської обласної організації Партії регіонів Сергія Федоренка офіційно висунули кандидатом в парламент від Броварського виборчого округу.

Все дуже логічно. Партія, яка бере участь у виборах, як правило висуває від себе кандидатом персону, котра найкраще виражає партійну лінію та позицію й може найбільш гідно представляти політичну силу та її виборців в органах влади. Кандидат від партії – це її найкращий представник, фаворит і флагман. Відтак цей кандидат не лише має бути уособленням партії, а й несе усю відповідальність за дії та позицію партії на будь-якому рівні.

Виходить так, що особистий масажист Азарова виявився найбільш гідним представником партії влади від Броварів, Баришівки та Березані – саме ці населені пункти входять в 97-ий округ, від якого збирається йти в парламент Федоренко. Найбільшу довіру та повагу від президентської партії у Броварах заслужив розкрадач паркових земель, узурпатор броварських басейнів та голова земельної комісії в місті, яке славиться на всю країну шахрайськими схемами з дерибану землі.

Здавалося б – якийсь нонсенс. Проте насправді – нічого дивного. Дії Федоренка та його поплічників якнайкраще відтінюють усіх членів Партії регіонів. В політичної сили, основними принципами діяльності якої є насилля над громадянами, грабунок бюджетів і комунальної власності, брехня в підконтрольній пресі та придушення свободи слова найкращим представником має бути найбільш «отпєтий» – тоді «все буде Донбас» і «по понятіям». І Федоренко дуже гармонійно виглядає в такій ролі.

Проте крім усього іншого, масажиста Азарова відсьогодні можна офіційно вважати відповідальним за все те беззаконня, що його творить режим Януковича та Партія регіонів.

- За реставрацію політичних репресій.
- За небачену досі корупцію.
- За міліцейський «безпрєдєл», мовчання прокуратури і продажність судів.
- За знущання над пенсіонерами, «чорнобильцями», «афганцями» та підприємцями.
- За закони, що розколюють країну і відправляють державну мову в гетто.
- За придушення мирних мітингів, знищення малого і середнього бізнесу та поновлення цензури в пресі.
- І ще за безліч гріхів, котрі руйнують державу і які українці ніколи не пробачать «регіоналам».

Відсьогодні Сергій Федоренко, як «коронований» режимом – офіційна «передвиборча мішень» для усіх активних громадян, котрим не треба вже пояснювати, куди веде країну Партія регіонів, особисто Віктор Федорович та його ставленики на місцях.

На останок – коротке відео зі свята «регіоналів», де Федоренко, радіючи новому статусу, кумедно пританцьовує зі ще одним висуванцем від ПР, вічно юним орлом Михайлом Поплавським.

ДЖЕРЕЛО

1 коментар:

Dngd сказав...

Все вы представившие данное видео такие же, как и ваш герой только можно добавить даже хуже именно в своем городе никаких действий по защите всех категорий чернобыльцев не сделали только, как шавки с одной целью рветесь к корыту, к власти срете друг на друга топите друг друга, как жуки колорадские в ведре с водой. 
 Не верьте этим рвачам чернобыльцам нужны именно те политики которые действительно реальными делами занимаются этой категорией людей не на словах, а на деле. 
Данное видео и автора можно сравнить с поросячим визгом и Вы сами знаете, что этому поросенку нужно не Вы, а корыто со всеми привилегиями...

Дописати коментар