-->

13.09.13

ЧОРНОБИЛЬЦЯМ УКРАЇНИ!

Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля» повідомляє, що 14 вересня 2013, в м. Лубни Полтавської області, відбудеться

Всеукраїнський з'їзд громадських чорнобильських організацій.

Метою проведення з'їзду є - напрацювання і прийняття рішень щодо подальших дій чорнобильців з відстоювання своїх прав відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

До участі у з'їзді запрошуються представники всіх громадських чорнобильських організацій різних рівнів та ініціативних груп чорнобильців.
До роботи з'їзду запрошуються голова Верховної Ради України, прем'єр міністр України, а також представники депутатських фракцій і комітетів Верховної Ради України, міністерств і відомств України (Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Пенсійного фонду України та ін.).

Подача і прийняття заявок на участь в роботі з'їзду громадськими чорнобильськими організаціями та представниками ініціативних груп чорнобильців здійснюється До 12 вересня 2013 по телефонам:
066 816 3469, 093 429 0822, 098 203 8073

Збір учасників з'їзду у кінотеатрі "Київська Русь" (мапа)
реєстрація учасників:         10.00
початок роботи:                   11.00
Лубни: 

Немає коментарів:

Дописати коментар