-->

23.10.13

Нещасним народним депутатам скоро не буде чим годувати свої сім’ї

Читайте також:Про невиплату зарплат ще 18 жовтня повідомив на своїй сторінці в одній соціальній мережі народний депутат України Геннадій Москаль. 

"Я подзвонив у Верховну Раду й спитав, чому затримують зарплату. Відповіли, що Держказначейство не дає грошей. Питання не конкретно в мені чи Верховній Раді, ніхто з депутатів із голоду не помре. Набагато гірше, що зарплату постійно затримують у держустановах, не виплачуються дитячі гроші, матеріальна допомога, соціальні виплати", - написав Москаль. 

А в апараті Верховної Ради, у зв’язку з публікаціями про затримку виплати зарплати народним депутатам, нагадали, коли нардепи отримують гроші.

"Заробітна плата народним депутатам та їх помічникам виплачується 1 та 2 числа кожного місяця. Станом на 2 жовтня 2013 року заробітну плату отримали всі народні депутати та їх помічники. Виплата коштів на виконання депутатських повноважень здійснюється з 18 по 21 жовтня", - зазначається в повідомленні апарату Верховної Ради. 

Нагадаємо, 17 мільйонів гривень на оздоровлення, 36 мільйонів на транспортне забезпечення, 12 мільйонів на безкоштовний проїзд і півмільярда на ремонт житлових будинків - у таку суму обійдеться нинішнього року державі добробут народних депутатів. Ще півсотні мільйонів піде на підтримку обранців попередніх скликань.

http://uapress.info/

Немає коментарів:

Дописати коментар