-->

19.11.13

«Королевська - не лише нефаховий міністр, але взагалі малоосвічена людина, про яку не можна говорити без сміху», - народний депутат

Таку думку у своєму блозі на «Погляді» висловив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Хміль.

«Спостерігаючи за діяльністю міністра соцполітики, дедалі більше стверджуюсь в думці, що Наталя Королевська, ще перебуваючи маленькою дівчинкою з бантиками, дуже любила казочки, а вже надто – коли в них йшлося про різного штибу принцесок і королев», - пише Хміль. 

«Не зле потішила Н.Королевська у березні, коли, розповідаючи про кішчачі магазини, «відкрила» нам очі на те, що «гуманітарні вантажі» – це був один із каналів контрабанди, який потрапляв до України». Пройшов уже рік часу, відколи замість комісії, яка працювала в секретаріаті Кабміну, функції розмитнення гуманітарки перейшли до Міністерства соціальної політики. Утім досі в цій площині твориться невідомо що й мабуть все ж коти швидше навчаться ходити до крамниць по свої корми, аніж Королевська наведе лад із гуманітаркою на кордонах.

Її соціальні обіцянки також залишились припадати пилом історії. Так, на зорі призначення на високу посаду, Королевська била себе в груди й обіцяла найближчим часом переглянути в сторону збільшення прожитковий мінімум… Що й казати, на сьогодні – це дійсно мінімум, адже, видається, що навіть у фашистських концтаборах передбачалась денна пайка трохи таки більшою», - вважає політик.

«Дійсно про цього «міністра» неможливо говорити без сміху. Наталя Королевська – втілення мрій команди Миколи Азарова. Але дедалі частіше з таким господарюванням в царині соціальної політики, можна буде сміятись не лише крізь сльози, але й з істеричними нападами. Адже Пенсійний фонд банкрут, реальний дефіцит його бюджету за два останні роки складає понад 64,4 млрд гривень. Як влучно виразився один з лідерів «Батьківщини» Андрій Пишний, такий неймовірний дефіцит Пенсійного фонду – «це контрольний постріл в голову майже 14 мільйонам українців пенсійного віку», - пише Хміль.


Немає коментарів:

Дописати коментар