-->

04.12.13

Азаров вважає, що приводи для протестів вичерпан

Приводи, які призвели до масових протестів, вичерпані – принаймні, так вважає прем’єр Микола Азаров. Про це він заявив на засіданні уряду.

За словами глави Кабміну, сьогодні до Брюсселя вирушає українська делегація для відновлення перемов. Така сама група має полетіти і в Москву. Прем’єр закликав людей сідати за стіл переговорів і не блокувати адмінбудівлі, оскільки це, на його думку, може призвести до кризи. Азаров також пообіцяв провести кадрові зміни щодо тих міністрів, які не отримали довіру суспільства і «зробили помилки». Попри блокування центрального входу Кабінету міністрів мітингувальниками, уряд засідав у повному складі. Тільки замість міністра внутрішніх справ прийшов його заступник. Не без труднощів на засідання потрапили журналісти.

Микола Азаров, прем’єр-міністр України: «Я хочу відповідально заявити, що те, що стало приводом для вуличних протестів, на сьогодні вичерпано. Зараз блокування урядових органів рівнозначно блокуванню виплат пенсій 13 млн. пенсіонерів, виплат державної допомоги 4 млн. сімей з дітьми, малозабезпеченим молодим мамам, дитячим будинкам, прийомним сім’ям тощо».

http://5.ua/67808

Немає коментарів:

Дописати коментар