-->

20.02.14

Тітушки вбили ще одну людину

На Черкащині в районі села Подібна загинув чоловік, який з іншими активістами блокував трасу Київ-Одеса.

Як повідомили активісти “УДАРу”, вдень в селі був облаштований блок-пост. Люди “відловлюють” автобуси з “тітушками”, які їдуть до Києва, а також заважають проїзду до столиці військових машин. Блок-пост охороняють 450-500 осіб.

Як розповідають очевидці, при спробі затримання одного автобуса з “тітушками”, ті почали відстрілюватися. Крім того, повз блок-пост на великий швидкості їхала автівка. Попри те, що люди, перекривали рух, машина не зупинилися і збила одного чоловіка, внаслідок чого той помер.

Водночас, в Уманському “УДАРі” повідомили, що активістам вдалося “розвернути” декілька автобусів з “тітушками” і декілька зупинити.

“Люди взяли в полон 40 “тітушок” і наразі вони дають покази, хто їх послав до Києва. При цьому разом з цими “тітушками” в автобусі їхав міліціонер, який намагався втекти, однак люди його наздогнали і затримали. Декілька автобусів просто підпалили”, – зазначили в Уманському “УДАРі”.

Крім того, активісті зупинили автобус з бійцями внутрішніх військ, повністю їх роззброїли та відпустили до Києва.

2 коментарі:

Анонім сказав...

ТИТУШКИ--------Кто интересно придумал им такое название--------это просто продажные шкуры, а по проще проститушки , ,,,,,

Анонім сказав...

И какого хрена он останавливал машину,кто он такой и каккое имел на это право?

Дописати коментар