-->

17.04.14

Розшукується російський диверсант

За номером 0-800-501-482 громадяни можуть звернутися до Служби безпеки України в разі наявності інформації щодо корупційних дій з боку державних службовців

Службою безпеки України встановлено особу члена диверсійної групи громадянина Російської Федерації Ігоря Бєзлєра, 1965 року народження. За достовірними даними, до 2002 року І. Бєзлєр проходив службу в підрозділах ГРУ ГШ ЗС РФ, закінчив службу у званні підполковник. Після цього був направлений до України.

У лютому 2014 року з І.Безлєром було поновлено зв’язок з боку співробітників ГРУ ГШ ЗС РФ. На виконання їх вказівок зловмисник виїхав до АР Крим, де брав участь у силових акціях із захоплення військових частин, органів влади та управління. У квітні 2014 року І.Бєзлєр за завданням російської військової розвідки у складі диверсійної групи брав участь у захопленні будівлі УСБУ у Донецькій області, а пізніше у захопленні райвідділу МВС України у місті Горлівка.

На цей час І.Бєзлєр, ймовірно, перебуває у м. Горлівка у приміщенні захопленого терористами районного відділу міліції. Пересувається по місту у супроводі групи охоронців, озброєних автоматичною зброєю.

Служба безпеки України попереджає, що вказана особа є небезпечним злочинцем. Просимо інформувати про його місце перебування правоохоронні органи України.


Немає коментарів:

Дописати коментар