-->

09.04.14

Дітей-чорнобильців у Крим не повезуть

Відтепер оздоровлення українців відбуватиметься в санаторіях і оздоровницях, що розташовані на материковій частині України, заявила міністр соціальної політики Людмила Денісова

„Більшість санаторіїв на території Криму вже націоналізовані так званою новою владою. Тому відпочивати і проходити лікування наші громадяни будуть виключно на материковій території України. Ті українці, які зараз перебувають в санаторіях в Криму, зможуть добути до закінчення путівки, ” — зазначила пані Денісова.


Міністр наголосила, що найбільше в цій ситуації постраждали діти та інваліди-спинальники — йдеться про дитячий оздоровчий центр „Артек” та санаторії для інвалідів в Саках „Пирогово” та імені Бурденка.

„Уряд робить все можливе, аби вирішити питання оздоровлення громадян. Так, наприклад, українські діти цього літа будуть відпочивати в одеській „Молодій гвардії”. У наших планах зробити цей заклад новим „Артеком” на материковій частині”, — зазначила Людмила Денісова. Вона також додала, що інспектуються й ті санаторії, в яких зможуть проходити лікування інваліди.

Немає коментарів:

Дописати коментар