-->

26.05.14

Петік здравить Порошенка

Олександр Петік - губернатор Кіровоградської області і за сумісництвом член ВО "Свобода" мав працювати на свого лідера Олега Тягнибока. Але не встигли ще змовкнути відповіді соціологів, як пан Олександр почав по телевізору славословити переможця Петра Порошенка. 
Взагалі, "завдяки" пану Петіку, лідер "Свободи" набрав в Кіровограді 800 голосів, тоді, коли маловідомий кіровоградцям Вадим Зіновійович Рабинович набрав 1250 голосів. 

Не так багато покерував пан Петік Кіровоградською областю, а вже встиг нажити ворогів навіть у власному обласному осередку партії. 
Спочатку це була війна з чорнобильцями Кіровоградщини, а потім були інші категорії населення, бо пан Олександр, не знаючи традицій краю намагався внести свої корективи. Пан Петік називає себе соціологом, бо ж закінчив філософський факультет Київського університету, але соціолог не має права так діяти як наш губернатор. Тепер уже ясно, що для пана Петіка основне його кар'єра, а не доля партії. 
Скачок колишнього начальника управління внутрішньої політики Петіка через крісло помічника нардепа і гінеколога Ханенка в губернатори Кіровоградщини - це не данина розуму губернатора, а вірність самому Ханенку. 
Якщо на виборах до ВР України партія "Свобода" набрала на Кіровоградщині 10% голосів, то на президентських виборах мізер. 
Це результат роботи Ханенка та Петіка. І, напевне, слід лідеру партії Олегу Тягнибоку більш вдумливо подивитись на дії таких"соратників".  

Сергій Колесников - член Національної Спілки письменників України,
учасник ЛНА на ЧАЕС 1 категорії

Немає коментарів:

Дописати коментар