-->

03.06.14

Порядок денний засідання Комітету 04.06.2014

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,
ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
_________________________________________
(вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)
4 червня
І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запровадження мораторію на перегляд меж зон радіоактивного забруднення територій) (р.№3595, н.д. М.Рудьковський). 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо вдосконалення окремих положень) (р.№3760, н.д. В.Пехов).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо посилення соціального захисту деяких категорій постраждалих громадян (р.№3809, н.д. В.Атрошенко).

Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення (р.№3810, н.д. В.Атрошенко).

Проект Закону про доповнення статті 23 Кодексу України про надра (щодо спеціальних дозволів на користування надрами) (р.№4391, н.д. Ф.Негой).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни ставок деяких податків і зборів (р.№4490, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про електроенергетику" (щодо стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії) (р.№4596, н.д. Я.Москаленко, В.Полочанінов). 

Проект Закону про внесення змін до статті 156 Земельного кодексу України щодо звільнення установ природно-заповідного фонду від відшкодування збитків землекористувачам (р.№4619, н.д. О.Бригинець).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо удосконалення розрахунків за енергоносії) (р.№4671, н.д. П.Корж). 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" щодо використання коштів екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів (р.№4681, н.д. О.Царьов).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про утилізацію транспортних засобів" у зв'язку з відміною екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів (р.№4682, н.д. О.Царьов). 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення вимог природоохоронного законодавства (р.№4734, н.д. В.Журавський). 

Проект Закону про ліцензування певних видів господарської діяльності (р.№4743, .д. О.Кужель та ін.).

Проект Постанови про Основні напрями бюджетної політики на 2015 рік (р.№4749, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо збору за операції поводження з відходами) (р.№4774, н.д. Ю.Дерев’нко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо збору за операції поводження з відходами) (р.№4775, н.д. Ю.Дерев'янко та ін.). 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" (щодо врегулювань погоджень дорожнього перевезення небезпечних вантажів) (р.№4816, н.д. О.Момот).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо зміни принципу розподілу плати за користування надрами між бюджетами різних рівнів) (р.№4863, н.д. А.Пономарьов).

Інші питання:

Про виконання рішення Комітету від 05 червня 2013 року №9/20 "Про екологічні проблеми промислового комплексу Івано-Франківської області".

Щодо Національної доповіді про стан навколишнього природного середовища в Україні в 2012 році.
http://komekolog.rada.gov.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар