-->

11.07.14

Уряд скасував виплати екс-чиновникам "за сумлінну працю"

Прес-служба Міністра Кабінету Міністрів
На сьогоднішньому засіданні, 9 липня, Уряд прийняв постанову, якою скасував цілу низку постанов попередніх урядів про пільги для чиновників.

Як зазначив Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак на брифінгу за підсумками засідання Уряду, Кабінет Міністрів скасував пільги для колишніх високопосадовців, а також їхніх родин, які мають право на безкоштовне медичне та санітарно-курортне лікування.

«Пільги при оплаті проживання в об’єктах Державного управління справами теж скасовано», – відзначив урядовець.

Міністр пояснив, що процес позбавлення пільг чиновників відбувається планомірно. «Ми дійдемо до абсолютно всіх, хто паразитує за рахунок держави. Громадяни не утримуватимуть колишніх, нинішніх і майбутніх чиновників у розкоші», – наголосив Остап Семерак

Ще однією постановою Уряд позбавив одноразових та систематичних виплат колишніх чиновників за так звану сумлінну працю, безперервний стаж та інше. «Тобто, фактично ми позбавили цілу армію колишніх бюрократів надбавок, за рахунок яких збільшувалися їхні пенсії. Жодних таких надбавок більше не буде», – запевнив Міністр.

Також Кабінет Міністрів звернувся до Президента України та Верховної Ради України з проханням скасувати пільги всім колишнім керівникам урядів, генералам армії, радникам юстиції та іншим чиновникам, чиє забезпечення регламентовано указами Глави держави та постановами Верховної Ради України.

Немає коментарів:

Дописати коментар