-->

01.08.14

З 1 серпня розпочинається оздоровлення дітей-чорнобильців

З 1 серпня розпочинаються заїзди білоцерківських дітей, які мають статус постраждалих від аварії на ЧАЕС, до санаторіїв на лікування. Для цього батькам, які подавали заявки до 15 жовтня 2013 року, терміново необхідно звернутися в управління освіти і скористатися своїм правом на путівку або написати відмову, якщо мають інші плани.
Батьки, перед тим, як прийти в управління освіти, можуть отримати необхідні консультації за тел. 34-50-05 (Тетяна Василівна). Для того, щоб отримати путівку, треба мати з собою такі документи:

-3 копії свідоцтва про народження дитини;

- 3 копії посвідчення дитини, постраждалої від аварії на ЧАЕС;

- довідку для одержання путівки (форма 070) (у разі закінчення терміну дії попередньої чи використання попередньої після 15 жовтня 2013 року);

- паспортгромадянина України одного з батьків.

Санаторно-курортне лікування дітей буде проводитися в санаторіях Одеської, Рівненської, Херсонської, Волинської, Львівської, Миколаївської, Хмельницької областей.

Якщо батьки з якихось причин відмовляються від поїздки своєї дитини в санаторій, то повинні прийти в управління соцзахисту для того, щоб написати відмову. Це потрібно аби дитину не зняли з обліку і для того, щоб наступні в черзі діти змогли скористатися можливістю підлікуватися і відпочити.

Так само мають прийти і написати заяву (на одну дитину чи на дитину і когось з батьків) з проханням надати путівку на санаторно-курортне лікування в 2015 році батьки тих дітей, до яких черга не дійде цього року. Адже з 1923 діток, які перебувають на обліку, як такі що потребують оздоровлення, можна буде відправити на відпочинок лише 45% маленьких мешканців, тому що Мінсоцполітики задовольнило заявку частково. То ж, щоб дитину не зняли з обліку і вона була в перших рядах черги на наступний рік, зверніться в Управління соцзахисту (вул. Я. Мудрого, 3 поверх, каб. 303) і заповніть заяву.

Що ж стосується відпочинку білоцерківських дітей загалом, читайте тут

За матеріалами Управління соціального захисту населення БМР

Немає коментарів:

Дописати коментар