-->

07.09.14

Взимку на фестивалі «Чорнобильські мотиви» вшанують пам’ять постраждалих від аварії на ЧАЕС

VІІІ Міжнародний фестиваль пісні «Чорнобильські мотиви» пройде 5-6 грудня 2014 року в м. Дніпропетровську. Щорічно, починаючи з 2007 року, він проводиться з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (відзначається 14 грудня).

Завдання фестивалю – активізація Чорнобильського руху; об'єднання з метою підйому в суспільстві пошани до чорнобильців, талановитих учасників ліквідації, інвалідів і постраждалих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, школярів і студентів учбових закладів та інших; пошук, розкриття і підтримка творчих здібностей композиторів, пісенників, виконавців авторської пісні, поетів, читців.

Фестиваль проводиться за номінаціями:

1. «Краща авторська пісня»;

2. «Кращий соліст-вокаліст»;

3. «Кращий музичний колектив».

Заявки на участь у фестивалі конкурсанти надають до 15 листопада 2014 року за формою: назва колективу, виконавця; номінація, жанри, твори; керівник (П.І.Б., контактні телефони); інформація про учасників (кількість, мінусовки, копія паспорту та коду тощо).

В рамках фестивалю проходить:

· Поетичний конкурс «Зірка полину», де беруть участь поети, читці. На конкурс надсилаються два вірші на чорнобильську тематику до 10 листопада 2014 року.

· Конкурс дитячого малюнка «Чорнобильська палітра». Малюнки надсилаються до 10 листопада 2014 року.

· Виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва та фотовиставка.

В заяві на участь необхідно вказати: П.І.Б. учасника, адресу, контактний телефон, назва та вид виробу, необхідність стендів для розміщення, інформація про учасника.

Адреса оргкомітету:

Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», 49600, м. Дніпропетровськ, пр. Кірова, 83/1, офіс 215.

Телефон для довідок: 745-08-78, тел./факс 745-08-49.


Немає коментарів:

Дописати коментар