-->

16.02.15

Ветеран Чорнобиля звернувся до українських вояків

Російські чоловіки за 40 ще пам’ятають як з українцями ділили тяготи військової служби. Прикро але багато тих, хто знає що таке бути “передку” забув про військове братство і жадає братньої крові в ім’я кремлівських хемер. 

Слава Богу не всі такі, що за дурманом путінської пропаганди, здобреною дешевою горілкою перетворився на мерзених “орків”. 

Залишилися справжні люди і по той бік, як цей чолов’яга, який не побоявся голосно заявити, що він є Людина і Чоловік, зазначають Патріоти України. Сергій Зайцев з Ярославля. Він не боїться в голос казати про те що думає.

Пряма мова: “Шановні військовослужбовці армії України! 

Я росіянин і живу в Росії, але, як чесна людина, я не хочу мовчати! 

Ви чесно воюєте за свою Батьківщину в неоголошеної війни проти терориста № 1 у світі – Путіна і його моральних виродків. 

Кожен справжній чоловік зобов’язаний захищати свою Батьківщину, свій будинок і свою сім’ю від ворога. І ви стійко виконуєте свій чоловічий обов’язок перед Вітчизною. 

Бажаю вам міцного здоров’я, мужності, стійкості і з Перемогою дійти до стін Кремля, де всі чесні люди зустрінуть вас, як визволителів, з хлібом і сіллю. 

З повагою, Колишній військовослужбовець Одеського військового округу, 
Учасник ліквідації катастрофи на Чорнобильській АЕС Зайцев Сергій Олександрович.” 

Такий пост Сергій Олександрович залишив у Facebook P.S. 


Автор статті захотів згадати тих з ким служив у лавах радянської армії. Щирі вітання всім однополчанам по Остру (Деснянська дивізія) та Харкову. Товариші з Новосибірську, Уралу, Москви та Твері я вас пам’ятаю. Сподіваюся і ви пам’ятаєте Україну і не вірите що вона обернулася у того монстра, яким вас стращає кремлівська пропаганда. Окремі вітання Білорусі, Естонії, Азербайджану та Казахстану. Персонально всім українцям: друзі, тримаймося!

Олег Іллюшко
Джерело: http://patrioty.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар