-->

05.03.15

Пенсія нараховується не тільки Пшонці, а й Януковичу з Азаровим - екс-нардеп

Екс-нардеп Андрій Павловський назвав неподобством нарахування пенсії колишньому генпрокурору Віктору Пшонці, яке дотепер здійснює Пенсійний Фонд України.

"Думаю, що пенсії дотепер нараховуються не тільки Пшонці, а й Януковичу і Азарову. Це ненормальна ситуація. Тому що ці люди знаходиться у міжнародному розшуку. Треба, щоб слідчий Генеральної прокуратури направив відповідного листа чи припис до керівництва Пенсійного фонду припинити це неподобство. Чому ГПУ дотепер це не зробила? Це вже питання до слідчих та генпрокурорів", - каже Павловський.

Він також пояснив, що нарахування пенсій відбувається автоматично — прізвища пенсіонерів забиті у відповідну комп'ютерну програму.

"Просто працівники Пенсійного Фонду повинні були проявити ініціативну. Наприклад, звернутися за роз'яснення до генпрокуратури чи подати до суду. Бо без рішення суду чи припису прокуратури у них немає юридичних підстав зупиняти програму нарахування пенсій і вилучати прізвища на виплату", - каже екс-нардеп .

Нагадаємо, що Пенсійний фонд й досі нараховує пенсію екс-генпрокурору Віктору Пшонці. Відповідну відповідь з ПФ отримав на свій запит нардеп Єгор Соболєв.

Автор: Наталя ЯКИМЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар