-->

11.04.15

До 29-ої річниці аварії на ЧАЕС чорнобильцям виплатять допомогу

До 29-ої річниці Чорнобильської катастрофи столична влада надасть одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу потерпілим дітям, яким встановлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою, дітям-сиротам та інвалідам Чорнобильської катастрофи 1 категорії, постраждалим 2 категорії, вдовам (вдівцям) померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Крім того, як вказано, до чергової річниці трагедії в столиці пройде ряд заходів. Як вказано, 26 квітня керівники держави покладуть квіти до Меморіального кургану Героїв Чорнобиля на території церкви Св. Архангела Михаїла та пам’ятного знака «Воїнам Чорнобиля», а також візьмуть участь у поминальному молебні. Релігійні організації проведуть панахиди за жертвами Чорнобильської катастрофи. А 9 травня День пам’яті відбудеться в Чорнобилі та Прип’яті з відвідуванням могил померлих громадян.

У квітні-травні проходитимуть тематичні виховні години, семінари, засідання за «круглим столом», конференції, лекції, бесіди, книжкові виставки, перегляд кінофільмів та цикл літературно-мистецьких заходів за участю учнів загальноосвітніх навчальних закладів та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. Крім того, школярі відвідуватимуть Національний музей «Чорнобиль».

Немає коментарів:

Дописати коментар