-->

16.04.15

Депутати шукатимуть кошти на ремонт квартир чорнобильців

Депутати створять робочу групу з питань пошуку додаткових бюджетних коштів на ремонтні роботи у квартирах чорнобильців. Про це повідомляє Інформаційний портал Київської міської влади.

Сьогодні на пленарному засіданні Київради заступник міського голови-секретар Київради Олексій Резніков дав протокольне доручення щодо створення робочої групи з питань пошуку додаткових бюджетних коштів в розмірі 2 млн грн на ремонтні роботи у квартирах чорнобильців.

Сьогодні на засіданні виступив голова ініціативної групи, інвалід І групи, ліквідатор аварії на ЧАЕС Василь Діденко. Він зазначив, що в 2012 році, до 26-річниці аварії на ЧАЕС, Київрада прийняла рішення про передачу чорнобильцям 31 квартиру в житловому будинку по вул. Клавдіївська 40-а. 

У 2013 році, після введення будинку в експлуатацію, чорнобильці отримали квартири у власність, але, всупереч чинному законодавству, жодних опоряджувальних робіт в квартирах виконано не було: квартири не мають навіть цементно-піщаної стяжки, труб для підключення сантехніки, лічильників, відсутня фурнітура на дверях і вікнах, наявні щілини та отвори у стінах.

«Сьогодні чорнобильці звернулися до депутатів Київради та міського голови з проханням передбачити в бюджеті міста кошти на виконання ремонтних робіт у 25 квартирах ліквідаторів. Так як лише 6 сімей змогли зробити ремонти в «соціальному» житлі власними силами» - заявив голова ініціативної групи, інвалід І групи, ліквідатор аварії на ЧАЕС Василь Діденко.

Немає коментарів:

Дописати коментар