-->

11.04.15

Чорнобильці, вдови та військовослужбовці Лубен отримають одноразову грошову допомогу

8 квітня відбулося засідання Комісії з питань надання одноразової грошової допомоги населенню району за рахунок коштів районного бюджету, передбачених у Програмі соціального захисту населення Лубенського району «Турбота» на 2014-2015 роки.

На засіданні комісії розглянуто 54 заяви від жителів району, які потребують допомоги, та звернення Лубенської районної організації ВГО «Союз Чорнобиль України» щодо надання грошової допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС та вдовам ліквідаторів з нагоди відзначення 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

Про це повідомили в Лубнській РДА.

Прийнято рішення щодо надання одноразової грошової допомоги: члену сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав участь у проведенні антитерористичної операції у розмірі 10,0 тис. грн., трьом військовослужбовцям, які отримали поранення/захворювання під час участі в антитерористичної операції на загальну суму 11,0 тис. грн., п’ятнадцяти особам, які звернулися за допомогою на лікування онкологічного захворювання та проведення оперативного втручання – 15,0 тис. грн., тридцяти чотирьом особам, які звернулися за допомогою у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем та необхідністю проведення постійного лікування (у тому числі членам сімей військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції) – 17,0 тис. грн., одній особі для ліквідації наслідків пожежі в житловому приміщенні – 1,0 тис. грн., 40 ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та 91 вдові з нагоди відзначення 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи на загальну суму 26,2 тис. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар