-->

19.07.15

Чорнобильці Львівщини оголосили безстрокову акцію протесту (ФОТО + ВІДЕО)

Обурені чорнобильці поставили перед Львівською ОДА намет і оголосили безстрокову акцію протесту. Люди вимагають, аби держава не ігнорувала їхні конституційні права. Аби добитися своїх вимог, вони вирішили навіть ночувати біля Львівської ОДА.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua . Чорнобилець Роман Богун приїхав до Львова зі Сокаля. Чоловік скаржиться, що через здорожчання ліків та продуктів ледь зводить кінці з кінцями. За його словами, чорнобильцям суттєво зрізали пенсії. Якщо колись ліквідатори Чорнобильської аварії отримували 5-6 тисяч гривень, то тепер - лише 2. Пан Роман не розуміє, чому держава ігнорує їхні конституційні права.

Люди не мають за що жити. Нам лише на ліки потрібно кругленьку суму, не говорячи вже про продукти ", -. Додав Роман Богун



"Ми вимагаємо, аби влада збільшила фінансування медичного захисту та скасувала постанови, які обмежують нам пенсії Люди не мають за що жити Нам лише на ліки потрібно кругленьку суму, не говорячи вже про продукти .."., - Додав Роман Богун .. Чорнобильці наголошують ., що вони розпочали безстрокову акцію протесту Пікетувальники навпроти Львівської ОДА облаштували палатку Там вони ночуватимуть доти, доки держава не виконає їхніх вимог ". Наша акція лише набирає обертів Ми просто так не здамося", - Зазначають чорнобильці.


Немає коментарів:

Дописати коментар