-->

12.09.15

Річниця з дня відкриття «пям’ятного знака чорнобильцям жовтневого району»

9 вересня відбулася річниця з дня відкриття «Пям’ятного знака чорнобильцям Жовтневого району».

Пам’ятаю, як звернулися до мене активісти – «чорнобильці» з пропозицією встановити пам’ятний знак для Героїв – ліквідаторів саме в Жовтневому районі. Я стовідсотково підтримав їх ініціативу, взявши на себе більшість організаційних питаннь. І ось вже 2 роки ми збираємося тут, щоб вшанувати пам'ять загиблих «чорнобильців» та віддячити живим. 

Зі мною поруч Олег Геращенко – Голова правління Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської громадської організації Інвалідів «Союз Чорнобиль України», Олександр Суббота - Голова правління Дніпропетровської міської організації Всеукраїнської громадської організації Інвалідів «Союз Чорнобиль України», Олександр Лісняк - Голова ради Жовтневої районної Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», Тарас Поварчук - Голова Жовтневого об’єднання ветеранів Афганістану, полковник інженерних військ.

Серед присутніх ліквідатори- чорнобильці, молодь.

Ми не маємо права забувати про героїчні вчинки людей, які поклали своє життя за наше світле майбутнє. Доки живе пам'ять про них, живемо і ми...



Опубліковано в Новини

Немає коментарів:

Дописати коментар