-->

26.02.16

Про засідання ЦР ВГОІ «Союз Чорнобиль України»

Як повідомляє сайт Харківської обласної організації ВГОІ "Союз Чорнобиль України" - Чорнобилець Харківщини, в Київі відбудеться засідання Центральної Ради ВГОІ «Союз Чорнобиль України». Цікавим для чорнобильців Донецької та Луганскої областей є четвертий пункт Порядку денного: "Про стан справ у Луганській та Донецькій обласних організаціях ВГОІ «Союз Чорнобиль України» та заходи щодо поліпшення колізійних дій з обласними радами цих організацій".

Дуже здивований та хочу запитати, що таке "...заходи щодо поліпшення колізійних дій з обласними радами..."? Яким чином будуть поліпшувати колізійні дії і, що мається на увазі під самими колізійними діями?

Може колізія в тому, що керівники організацій замість того щоб 14 грудня вшановувати чорнобильців на території підконтрольній Україні, перебувають на території "Днр"-"Лнр" та вшановують чорнобильців "республіки"? Може колізія це коли "чорнобильці республіки" обливають Україну  брудом, українських чорнобильців називають "зомбованими" і при тому отримують пенсії від "фашистів" періодично перетинаючи лінію розмежування, при цьому фактично будучи зрадниками своєї Держави?

Не хочу занадто політизувати питання, адже добре усвідомлюю, що далеко не всі чорнобильці зрадили свою батьківщину, як деякі з відео нище. З добрими знайомими інколи передзвонююсь та повідомляю про стан справ (не дуже добрий, навіть поганий) на вільній Україні. Але вважаю, керівники організацій не мають права бути пристосуванцями в такий час, або ти з Державою, або передай справу іншому!

Можливо такий стан справ є частково виною самої Центральної Ради ВГОІ «Союз Чорнобиль України», яка до цього часу спостерігає за тим, що діється і нічого не робить, щоб виправити ситуацію? 

То ж як будете "поліпшувати колізійні дії" шановні??? 

Взагали хтось цікавився з вас як живуть чорнобильці Донецької та Луганської областей які перебувають на підконтрольній Україні території, та чії інтереси наразі ніхто не представляє?

Хочу повідомити шановного В.Войтова та членів Центральної Ради, що 20 лютого в місті Костянтинівці відбулися збори представників чорнобильських організацій Донецької області, які перебувають на підконтрольній України території.

Більшістю чорнобильців було висловлене незадоволення роботою Донецької обласної організації "СЧУ". В ході проведених консультацій були озвучені пропозиції, щодо створення окремої структури, яка б могла представляти права та законні інтереси чорнобильців Донецької області на підконтрольній Україні території у ВГОІ «Союз Чорнобиль України», та висунута кандидатура особи, яка могла би очолити таку структуру, це - Деркач Володимир Григорович, добре відомий чорнобильцям донеччини.

У зв'язку з викладеним висловлюю особисту думку, про те що Володимир Деркач повинен отримати запрошення, та бути присутнім на засіданні Центральної Ради ВГОІ «Союз Чорнобиль України» від чорнобильців частини Донецької області підконтрольній Україні, які не хочуть почуватися покинутими не тільки владою, але і своїми побратимами!

Олександр Дерека

На останок відео з архіва YouTube
_________________________________________________________________________________
Вих. № 110
від 25.02.2016р.

ТЕЛЕФОНОГРАМА

Членам Центральної Ради
ВГОІ «Союз Чорнобиль України»

01 березня 2016 року (вівторок) відбудеться засідання Центральної Ради ВГОІ «Союз Чорнобиль України» з порядком денним:

1. Про стан виконання бюджетної програми «Відшкодування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, витрат на лікування у закладах охорони здоров’я на території України, придбання ліків, що відсутні в таких закладах, виробів медичного призначення, протезів, крім зубного протезування дорогоцінними металами та металокерамікою» в розмірі затвердженої суми 3, 0 млн. грн.» за 2015 рік та завдання цієї програми у поточному році.

2. Затвердження заходів зі здійснення статутної діяльності ВГОІ «Союз Чорнобиль України» на 2016 рік.

3. Про участь ВГОІ «Союз Чорнобиль України у парламентських слуханнях 16 березня 2016 року.

4. Про стан справ у Луганській та Донецькій обласних організаціях ВГОІ «Союз Чорнобиль України» та заходи щодо поліпшення колізійних дій з обласними радами цих організацій.

5. Про позицію ВГОІ «Союз Чорнобиль України» щодо законопроекту «Про внесення змін до ст. ст. 50-54 Закону України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» та завдання щодо прискорення прийняття цього законопроекту.

6. Про проведення акції Солідарності чорнобильців у боротьбі за свої законні права.

7. Різне.

Початок об 11.00. Засідання відбудеться у приміщенні центрального офісу.

З повагою
Президент
ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Володимир ВОЙТОВ

Немає коментарів:

Дописати коментар