-->

29.02.16

Поки боєць воює на фронті, банк відібрав у його сім'ї квартиру

Є припущення, що банк вже продав відібрану у бійця АТО квартиру фірмі з Дніпропетровська за $ 13 тис. в той час, як сам Віталій повинен був віддати $ 70 тис.

Один з чернігівських комерційних банків в обхід закону відібрав квартиру у бійця 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Віталія Демченко. Про це заявив голова ГО "Чернігівське обласне об'єднання" Чорнобильці Буковини "Олег Демченко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, поки Віталій воює в зоні АТО на Луганщині, фінустанова виселяє його сім'ю на вулицю. Ще в 2007 році він взяв валютний кредит, щоб купити в Чернігові однокімнатну квартиру. Два роки платив справно. Коли почалися валютні коливання - платити стало не по кишені. Крім усього - банк без попередження підняв процентну ставку. Судова тяганина тривала три роки.

Коли Віталій пішов на фронт, банк зробив рішучі дії стосовно військовослужбовця і його сім'ї. "У квартирі прописані і проживають шість чоловік. Віталій з дружиною, теща, двоє дітей і малолітній внук. Вони однозначно підпадають під дію мораторію, оскільки крім цієї малогабаритки у сім'ї більше немає ні житла, ні земельних ділянок. Але банк пішов в обхід закону, і через міграційну службу виписав всіх ", - розповів голова ГО" Чернігівське обласне об'єднання "Чорнобильці Буковини".

За його словами, банк продав відібрану у бійця АТО квартиру фірмі з Дніпропетровська за $ 13 тис. В той час, як сам Віталій повинен був віддати $ 70 тис. "Тепер їм кажуть або виселятися, або ж платити тій фірмі оренду", - додав чорнобилець.

Через тиск з боку банку у Олени Демченко, дружини Віталія, стався інфаркт. Щоб ніхто силою не зміг виселити їх з житла - чорнобильці встановили цілодобову варту біля квартири. Також вони почали готувати наступний позов до суду, щоб сім'ї бійця повернули квартиру, за яку вони заплатили банку вже половину суми.

Немає коментарів:

Дописати коментар