-->

02.02.16

Пільги на медобслуговування для окремих громадян



Зокрема, уточнено, що цей Порядок визначає не лише механізм реалізації права на отримання пільг з оплати послуг:

за користування житлом (квартирна плата, плата за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій), паливом, скрапленим газом, телефоном, комунальних послуг (централізоване водопостачання, водовідведення, газо- та електропостачання, централізоване опалення, вивезення побутових відходів);

із встановлення квартирних телефонів.

Такі пільги, як і раніше, надаються за умови, що середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на ПСП.

Тепер Порядком установлено можливість надання й інших видів пільг (безоплатне одержання ліків, лікарських засобів, імунобіологічних препаратів, виробів медичного призначення, зубопротезування тощо). Звичайно, з урахуванням доходу пільговиків та за належного підтвердження права на такі пільги. При цьому розширено категорії пільговиків-чорнобильців та уточнено, кого віднесено до членів їх сім’ї, на яких поширюється дія Порядку.

Декларацію про доходи сім’ї пільговика, крім безпосередньо особи, яка має право на пільги, дозволено заповнювати і її законному представнику.


Немає коментарів:

Дописати коментар