-->

18.03.16

"Поки що живемо"- 30 років чорнобильській трагедії

16 березня 2016 року, о 18:00 у прес-центр інформаційного агентства "Українські Новини" знаний режисер-документаліст Володимир Кузнєцов продемонстрував свої роботи 1992-2006 років про чорнобильську катастрофу.

Володимир Кузнєцов є членом Національної спілки кінематографістів України, Незалежної медіа-профспілки України, Міжнародної федерації журналістів (IFJ), спеціалізується на незалежному виробництві документальних фільмів та телевізійних програм. Автор і продюсер понад 40 документальних фільмів.

Має досвід роботи в Україні, Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдові, Бельгії, Великобританії, Данії, Італії, Словаччині, Швейцарії та США.

Як незалежний консультант брав участь у реалізації стратегій та інформаційних кампаній для міжнародних проектів та програм в таких галузях: управління ліквідацією наслідків природних та техногенних катастроф, екологічна безпека та сталий розвиток, корпоративні комунікації.

Нині є експертом з комунікацій швейцарсько-українського проекту DESPRO "Підтримка децентралізації влади в Україні".

1990 року Кузнєцов брав участь у створенні художнього фільму Михайла Бєлікова "Розпад", присвяченого Чорнобильській темі, а згодом створив понад 10 документальних фільмів про техногенні, соціальні та медичні аспекти Чорнобильської катастрофи, зокрема, був продюсером і співавтором стрічок "Поки ще живемо..." (1992), "Чорнобильська аварія: Хроніка будівництва Саркофагу" (1996).

На замовлення американського уряду зробив відеофільм "Chernobyl Shelter–97" для показу на першій міжнародній конференції країн-донорів зі збору коштів на проект будівництва нового безпечного конфайнмента. Конференція, метою якої було зібрати 758 мільйонів доларів, відбулася в ООН у Нью-Йорку за участі віце-президента США Альберта Ґора. Фільм "Chornobyl Shelter–97" демонструвався також на Генеральній Асамблеї ООН.

Пропонуємо для ознайомлення декілька фільмів Володимира Кузнєцова.

"Чорнобиль 1986-2006"


"Чорнобиль: Хроніка будівництва Саркофага"


"Поки ще живемо"

http://gazeta.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар