-->

18.04.16

Чорнобильці перекрили вулицю в Коростені і погрожують перекрити трасу Київ-Варшава (ВІДЕО)

У Коростені 16 квітня чорнобильці перекрили вулицю Грушевського. Перекриття було недовготривалим. Так ліквідатори та представники громадськості попередили владу, яка фактично позбавила їх пільг.

Про це повідомляє “Наш Коростень”.

Нагадаємо, що нещодавно Президент України ветував зміни до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, який би частково відновлював справедливість у наданні пільг та компенсацій щодо ліквідаторів, дітей та потерпілих внаслідок ЧАЄС. Після цього в Коростені чорнобильці оголосили безстрокову акцію протесту.

“Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи перекрили буквально на пару хвилин, показали, що якщо Верховна Рада і Президент до нас не дослухаються, то ми перейдемо до радикальних дій. Насамперед перекриємо дорогу Київ - Варшава. Ми просимо Верховну Раду, кабінет Міністрів, зверніть увагу на чорнобильців. Це ті постраждалі, ліквідатори, діти і онкохворі північних регіонів Житомирщини”, - говорить один з учасників перекриття.

Учасники протесту просять відновити пільги для постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС.


Немає коментарів:

Дописати коментар