-->

15.07.16

Чорнобилець все ж таки отримав електроскутер. Фото

Володимир Колосов був у складі автоколони АТП-17455 в травні 1986 року та евакуював людей з міста, яке тоді «потонуло» у викидах радіації.

Довгий час Володимир Юрійович очолював Ніжинську міську спілку ВГО «Союз Чорнобиль України». За його керівництва він зміг домогтися виділення коштів з міського бюджету на встановлення у Ніжині монумент «Дзвони Чорнобиля».

Та життя Володимиру піднесло свої випробовування. В зв’язку з перебуванням в Чорнобилі, чоловік отримав 2 групу інвалідності. Проблема з ногами не давала чоловіку можливості вільно пересуватися містом.

Голова Чернігівської спілки ВГО «Союз Чорнобиль України» Анатолій Лигун домігся через Департамент соціального захисту населення виділення електроскутера для Володимира. Ця «процедура» тягнулася майже два роки і нарешті можна побачити довгоочікуваний результат.

Днями Актив Ніжинскої міської спілки ВГО «Союз Чорнобиль України» в складі Миколи Самсонюка, Володимира Кожуховського, Володимира Ярмака, Сергія Дудкевича. Анжели Ляшенко на чолі з головою Валерієм Толочко та депутат Чернігівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергій Охонько, який постійно надає підтримку спілці, зібралися, аби вручити Володимиру електроскутер.

Декілька разів йому хотіли надати ручну коляску, але Володимир відмовлявся, адже боліли руки, через що за його словами виникали незручності під час користування. Тому зрадів отриманому подарунку, адже тепер він може повноцінно переміщуватися містом. Щиру вдячність висловила і дружина Володимира Лариса.

Немає коментарів:

Дописати коментар