-->

12.10.16

У Павлограді воїни АТО, афганці, чорнобильці, ветеранські організації зібрались разом, аби обговорити проблеми та шляхи їх вирішення

Сумісне засідання пройшло 11 жовтня в міському будинку культури. На зустрічі були присутні також керівники служб міста, до котрих найчастіше звертаються бійці АТО, волонтери, афганці, чорнобильці. Вела засідання заступник міського голови Олена Шуліка. 

Вона розповіла про тре, що у цьому році не було проведено жодного ремонту квартир інвалідів війни. Раніше кошти на ці потреби виділялись із державного бюджету. У цьому році це були повноваження місцевого рівня. Але про це було повідомлено пізно і тому уже у цьому році не встигнуть провести проект та зробити експертизу. Це питання буде вирішене у 2017 році. 

Серед проблемних залишається також питання пільгових перевезень. Водії часто ведуть себе грубо стосовно пільговиків. Це стосується і воїнів АТО. Воїни АТО говорили про отримання соціальних пільг членам сімей загиблих, питання соціальної інтеграції людей, чорнобильці просили допомогти із коштами для поховання людей, а ветерани війни про проблему із вирізанням телефонних кабелів.


Зокрема називали випадки, коли людина померла, бо не могла додзвонитись до швидкої через вирізаний кабель. Адже люди похилого віку в основному користуються іще стаціонарними телефонами. Всі проблемні питання відповідні служби занотували і обіцяли вирішити.

Повний текст на TV-News

Немає коментарів:

Дописати коментар