-->

09.12.16

«Народний контроль» підтримав Херсонських чорнобильців

Херсонською обласною організацією політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» та Херсонським осередком Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Афганці» Чорнобиля» разом з південним регіональним відділенням міжнародного благодійного фонду інвалідів Чорнобиля, Херсонською міською громадською організацією «Союз Чорнобиль України» була організована поїздка делегатів від Херсонської області до міста Дніпро для участі в 10-у міжнародному фестивалі «Чорнобильські мотиви», який проходив 2 та 3 грудня 2016 року.

Організаторами цього фестивалю є Всеукраїнська громадська організація «Асоціація «Афганці» Чорнобиля» та Дніпропетровська обласна громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» за підтримки Дніпропетровської обласної ради та Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Лідер Херсонської обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Гурківський, відзначив необхідність в таких заходах, адже завдяки їм ми не тільки вшановуємо людей цієї страшної трагедії, які рятували країну і світ, ми ще раз нагадуємо суспільству про проблеми ліквідаторів-Чорнобиля. Тим паче Указом Президента 2016-й оголошено роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи і незважаючи на всі труднощі і проблеми, самі ліквідатори називають 14 грудня святом. А тому такий фестиваль як ніколи потрібний.

Слова вдячності висловлюємо управлінню транспорту, дорожньої інфраструктури та зв’язку ХОДА, комунальному підприємству «Херсонкомунтранссервіс» та приватному підприємцю Віктору Возняку, які безпосередньо надали допомогу в організації цієї поїздки. А також велика вдячність учасникам фестивалю, а саме Щетині Юлії – студентці Херсонського державного університету, Третьяковій Вікторії – учениці гімназії № 20, Кузніцовій Віроніці – учениці школи № 52 за натхнення та творчий підхід до вшанування ліквідаторів ЧАЕС. Окрема вдячність почесному мешканцю м. Херсон, ліквідатору, генерал-майору авіації Нєстєрову Борису Олександровичу.

Немає коментарів:

Дописати коментар