-->

14.12.16

У Чернігові вшановували героїв-чорнобильців (Фото)

В Україні 2016-й рік оголошено Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи. 

Сьогодні ж, 14 грудня, у День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС, в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулася година пам’яті «День ліквідатора». 

Про це ЧEline повідомили в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Голова Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Анатолій Лігун привітав усіх присутніх.
Теплими словами поіменно згадав чернігівських ліквідаторів чорнобильської катастрофи. Також до місцевих героїв-чорнобильців зі словами вдячності звернулися представники Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад, міської громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля», Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України.

Учасники заходу за вагомий внесок у розвиток Чорнобильського руху отримали почесні грамоти та подарунки. Після нагородження всі присутні змогли переглянути урочисту концертну програму. Попри всі труднощі і проблеми, самі ліквідатори називають 14 грудня святом.


Джерело: http://cheline.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар