-->

24.02.18

Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення відзначив 20-ліття

23 лютого, Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення відзначив своє 20-ліття. Диспансер надає амбулаторно-поліклінічну, консультативно-діагностичну допомогу населенню постраждалому внаслідок аварії на ЧАЕС.

Із ювілеєм працівників закладу привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

«Хочу привітати вас із дорогою, яку ви вже пройшли, дорогою в 20-ть років. Дякую вам за те, що ви своєю працею рятували і продовжуєте допомагати тим людям, які у 1986 році ціною власного життя та здоров’я проявивши героїзм врятували мільйони життів», - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук. 

Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення працює з лютого 1998 року.

«Перше завдання, яке я поставив перед собою і перед медичним персоналом, що це мають бути медики високої медичної кваліфікації, а також з теплою душею і добрим серцем. Адже я знав, що люди, які потерпіли від аварії на ЧАЕС, потребують особливого підходу. І сьогодні медичний заклад, на мою думку, є найкращим по медичному обслуговуванню чорнобильців», - розповів перший лікар диспансеру Петро Яковлєв.

В диспансері працює поліклінічне відділення, ведеться амбулаторний прийом за 16-ма лікарськими спеціальностями, кабінет УЗД, ендоскопічний кабінет, кабінети функціональної діагностики, клініко-біохімічна лабораторія, маніпуляцій ний кабінет, кабінети фізичної реабілітації та фізіотерапії, відділення медичної статистики та ведення Національного реєстру.

На диспансерному обліку знаходиться 6 955 постраждалих.

Немає коментарів:

Дописати коментар