-->

23.04.18

19 квітня у Лубнах відбувся Перший Відкритий фестиваль Чорнобильської пісні

«Пам'ять Чорнобиля». Ініціаторами заходу виступила ЛМГО інвалідів «Ветерани Чорнобиля» та Благодійний фонд «Центр суспільних ініціатив» і його засновник Володимир Пилипенко. Фестиваль проходив за фінансової підтримки Лубенської міської ради і особисто міського голови Лубен Олександра Грицаєнка та інформаційної і організаційної підтримки обласного часопису громадських об’єднань Полтавщини «Наша спільна справа» і редактора видання Анастасії Ляшенко. Крім того, сприяли проведенню фестивалю інші депутати. 

Участь у фестивалі взяли майже 150 учасників у трьох номінаціях: «Кращий малюнок», Кращий поет-декламатор» та «Кращий соліст-вокаліст». Учасники були не лише з Лубен та Лубенського району, а й з інших районів області. 

Оцінювало конкурсантів журі у складі голови – поета, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Бориса Кононенка, співаків Анатолія Куценка та Лії Сталь, члена НСЖУ, головного редактора газети «Наша спільна справа» Анастасії Ляшенко, художника, члена НСХУ Володимира Мірошниченка. 

У кожній номінації було визначено три призові місця (І, ІІ, ІІІ). Особливо приємно відзначити ученицю Клюшниківської загальноосвітньої школи Миргородського району Сніжану Шевчук, яка стала переможцем відразу у двох номінаціях. Усі учасники та переможці отримали дипломи та подарунки. 

Крім усіх, хто долучився до організації і проведення фестивалю, хочу подякувати членам нашої громадської організації, зокрема Ларисі Погребняк, Сергію Погребняк, Тетяні Дем’янчук та іншим. 

Голова Лубенської міської громадської організації інвалідів "Ветерани Чорнобиля" 
Віктор Собко.

Немає коментарів:

Дописати коментар