-->

07.06.18

Губернатор взяла під свій особистий контроль хід будівництва та реконструкції цього диспансеру.

Це наш обов’язок справедливості - Світлична ініціювала виділення 10 млн гривень на ремонт диспансеру радіаційного захисту

Про це вона повідомила під час XVІ сесії обласної ради VІІ скликання.

"Ні для кого не стане несподіванкою те, що, мабуть, вперше за всі роки незалежності нашої держави в бюджеті розрахована та велика кількість проблемних питань, на розв’язання яких роками чекали люди. Сьогодні у проекті рішення закладено 125 нових об’єктів, усього за рік буде зроблено близько 300 об`єктів. І буде закладено фінансування на ремонти, реконструкції або будівництво тих об’єктів, до яких у нас або у держави не доходили руки", - повідомила Юлія Світлична. 

Окремо вона торкнулася декількох соціально-чутливих питань.

"Диспансер радіаційного захисту знаходиться в надзвичайно жахливому стані. Його потрібно ремонтувати. Ми долучаємо фінансування міжнародних інституцій, але не чекаючи на це фінансування, виділили кошти із обласного бюджету", - сказала голова ХОДА. 

Окрім цього, вона взяла під свій особистий контроль хід будівництва та реконструкції цього диспансеру і попросила прокуратуру також долучитися до цього питання: щоб всі кошти, які виділяє держава на будівництво, реконструкцію та поліпшення умов і перебування чорнобильців, були якісно та ефективно використані.

"Ми виділимо майже 10 мільйонів гривень – такого фінансування не виділялося ніколи в історії обласної ради Харківщини. Я думаю, що згадувати про ліквідаторів Чорнобильської катастрофи слід не лише у дні пам`яті, а кожного дня. Це не тільки наш соціальний обов’язок, а ще і обов’язок справедливості", - підкреслила губернатор області.

Немає коментарів:

Дописати коментар