-->

09.09.18

Лізла по драбині, а упала з «лестницы»

Чорнобильський Закон був прийнятий у 1991 році. Конституція України була прийнята у 1996 році. Але нашим народним обранцям ніколи займатися подібними дрібницями.

Тому цим «убогим» не вистачило ні розуму, ні бажання привести Закон № 796-ХІІ до Основного Закону України.

А цим і користуються, замість того аби привести законодавство у відповідність, ціла армія покидьків — державних службовців, знущаючись з Чорнобильців, аби дерибанити бюджетні кошти.

Тому:

1. Ми не маємо через 32 роки після Чорнобильської катастрофи Державного реєстру громадян, які безпосередньо приймали участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи;

2. Недолугим законом № 796-ХІІ не визначено наш Статус — «Громадянина, який безпосередньо брав участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи — катастрофи планетарного масштабу»

3. саме тому громадян, які безпосередньо приймали участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи пенсії призначаються на загальних засадах, як і «бомжам».

Через це ми, ті хто ліквідував Чорнобильську катастрофу, отримаємо посвідчення «Ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», а всі кого ми врятували свого часу, отримають посвідчення «Померпілих та постраждалих від Чорнобильської катастрофи».

ОТАКА У НАС ПРОФФЕССУРА В КМУ І В ЙОГО МІНІСТЕРСТВІ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ!

Віктор Гайдак

Немає коментарів:

Дописати коментар