-->

29.09.18

У Мінсоцполітики виключили можливість заборгованості з виплати пенсій

Заступник міністра заявив, що виплата насьогодні здійснюється і вона буде стабільною

Заступник міністра соцполітики Микола Шамбір запевнив, що затримки з виплат пенсій не буде. Про це Шамбір заявив в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна".

"Я не думаю, що буде затримка пенсій. Те, що переговори йдуть, залежно від переговорів буде питання, чи дається, чи не дається транш. Але я думаю, що і уряд, і сам прем’єр будуть робити все можливе, щоб не допустити будь-якого ризику виникнення заборгованості чи виникнення затримок по виплаті пенсій. На сьогоднішній день іде виплата, і вона йде стабільно", - заявив Шамбір.

Нагадаємо, в липні деяким пенсіонерам затримали виплати. В "Укрпошті" заявили про роботу в штатному режимі і додали, що затримки пов'язані з тимчасовими технічними проблемами з боку Пенсійного фонду України.

Затримка виплати пенсій зумовлена касовими розривами надходження соціального внеску. Так офіційно пояснили ситуацію у Пенсійному фонді.

Зі свого боку прем'єр-міністр Володимир Гройсман призначив службове розслідування з цього приводу. 23 серпня в Пенсійному фонді заявили, що профінансували пенсії за серпень у повному обсязі.

Немає коментарів:

Дописати коментар