-->

23.03.19

Для вдів ліквідаторів ЧАЕС провели майстер-класи та екскурсію

До 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи та 30-річчя створення організації «Союз Чорнобиль України» в Нікополі проходять заходи для вдів чорнобильців та активісток «Біль втрати в серці кожної з нас». 12 березня місто зустрічало гостей з усього регіону.

Прибули делегації жінок з Покрова, Марганця, Томаківки та інших.

На базі бібліотечного центру №3, що знаходиться біля парку Пушкіна, для них було проведено майстер-клас, підготовлено концертну програму. Звичайно, був і чай з солодощами. Та головне – цікава екскурсія на могилу кошового отамана Війська Запорозького Низового Івана Сірка.


Милі, гарненькі жіночки сяяли, як весняне сонечко. Комусь був до вподоби петриківський розпис, комусь – вишивання та плетіння стрічкою. Кожна з них із хвилюванням та завзятістю виконувала ці роботи.


Щира подяка нашим гостям – вдовам, які знаходять в собі сили брати участь у подібних заходах. Також хочу подякувати всім, хто брав участь у проведенні заходу – начальнику управління соціального захисту населення Олені Полянській, працівникам бібліотеки на чолі з Інною Громницькою, директору бібліотечної системи міста Олені Стовбі, працівникам культури за організацію концерту та самодіяльним артистам за чудові виступи. Велика подяка членам ГО «Союз Чорнобиль» – нашим активістам, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС за їхню мужність, витримку та підтримку нашої організації. Особлива подяка директору міського краєзнавчого музею Олександру Кушніруку за чудово організовану і проведену екскурсію.

Микола ПАТЕЙЧУК,
керівник організації «Союз Чорнобиль», для «Репортера»

Немає коментарів:

Дописати коментар