-->

10.05.19

"Я із Чорнобиля" - український шоумен шокував іноземних туристів

Український шоумен та ведучий Анатолій Анатоліч у кумедний спосіб розповів іноземцям про Україну. Нещодавно він подорожував у США.

Під час туру Голівудом водій екскурсійного автобуса почав розпитувати, звідки прибув кожен турист. Із батьківщиною кожного пов'язав власні історії, розповів ведучий у своєму Instagram.

"Звідки ви? Україна? А, ок", - я навіть образився", - розповів про таку суху реакцію гіда Анатоліч.

Коли туристи рушили маршрутом, дорога вела повз один із найбільших рекламних бордів у Лос Анджелесі. На ньому виднівся величезний напис "Чорнобиль". Анонсували новий американський серіал.

"Я радісно кричу, що ось же вона! Це і є Україна. Побачив перелякані очі американців і французьких пенсіонерів, і вирішив більше не кричати", - поділився курйозом шоумен.

Ще один ведучий Володимир Остапчук у коментарі до посту поділився власним жартом, пов'язаним із іноземцями і Чорнобилем.

"В алкогольному магазині в Торонто жінка попросила моє ID. Дужео здивувалася, що мені 34. І запитала "у чому секрет вашої молодості"? - "Чорнобиль. Я з України", - пожартував чоловік.

"Бояться. Значить, поважають! Але це не точно", "Ахаха, шкода, що нам особливо немає чим хорошим похвалитися. Хоча для мене Україна це спортсмени", "Так, не найкраща презентація України! А 1 серія серіалу дуже гідна", "Передайте тим американцям, что то Чорнобиль, а не Чєрнобіль", - прокоментували розповідь підписники.

Немає коментарів:

Дописати коментар