-->

16.08.19

Проєкт «Чорнобиль: Death Town Music» записав голос Прип’яті

Відчужена зона цього тижня приймала гостей. Так, реанімував "мертве місто" унікальний музичний проєкт - "Чорнобиль: Death Town Music".

Його ідея полягає у можливості надати усьому світу почути голос легендарних Чорнобиля та Прип’яті, відчути їх ледь помітне серцебиття. Крім того, сам стартап передбачає до діалогу щодо майбутнього Чорнобильської зони.

На площі Прип’яті, біля одного з символів Зони відчуження - оглядового колеса, відбувся перший івент проєкту - виступ DJ Slap. Він виконав музику, яку написав та присвятив темі Чорнобиля. Одночасно йшов запис live концерту. Найближчим часом буде презентовано кліп з головною композицією альбому, а пізніше - весь музичний сет.

"Це соціальний проєкт, мета якого - ще раз привернути увагу до цього унікального місця як трендового простору для екстремального, індустріального та кіно туризму до Чорнобильської зони серед українських та іноземних мандрівників. Крім іншого, це - унікальний заповідник, де проводяться різноманітні дослідження, які цікаві вченим у всьому світі", - ділиться автор ідеї та організатор проєкту Борис Лінник.

За його словами, це перший поштовх до покращення інфраструктури регіону, в планах: будівництво нових хостелів, готелів та кемпінг-парків. 

Зазначимо, що останнім часом зацікавленість Чорнобильською зоною відчуження зростає з року в рік. Хоча б згадати вихід на телеекрани однойменного серіалу HBO. Події сюжету розгортаються після вибуху реактора на атомній електростанції, однієї із найбільших техногенних катастроф в історії.

Немає коментарів:

Дописати коментар