-->

15.12.19

Міський голова привітав ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня, згідно з Указом Президента України, щорічно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.


На передодні відзначення цього дня, 13 грудня 2019 року, міський голова Сергій Давидов разом з керуючим справами виконавчого комітету Олексієм Журавльовим в урочистій обстановці привітали учасників ліквідації аварії, членів міської громадської організації «Костянтинівський Союз «Інваліди Чорнобиля», та вручили листи подяки за активну діяльність у житті громадської організації, допомогу у вирішенні соціально – побутових і медичних проблем чорнобильців міста, а також з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.


Звертаючись до ліквідаторів, Олексій Журавльов сказав: «Ви врятували не лише Україну чи Європу. Ви врятували фактично увесь світ. Хочу, щоб ви справді відчували вдячність суспільства за те, що зробили, за ваш подвиг. Сподіваємося, що діалог із чорнобильськими громадськими організаціями продовжимо й надалі.»

Немає коментарів:

Дописати коментар