-->

01.12.19

Наша ціль – почути кожного

Окреслити питання соціального захисту чорнобильців, почути кожного з них – з такою метою 28.11.2019 відбулася інформаційна зустріч з активістами міської та районних громадських організацій чорнобильців, ініційована департаментом соціальної політики виконкому Криворізької міської ради.

Кожен присутній мав змогу задати питання, які цікавлять, та отримати вичерпні відповіді. Працівники департаменту інформували присутніх з питань, які на сьогодні найбільше їх турбують: про монетизацію пільг, картку криворіжця та допомогу, передбачену Програмою соціального захисту окремих категорій мешканців міста на 2020 рік.

«Хочеться подякувати міській владі, яка нас чує, особисто міському голові Юрію Вілкулу за соціальні ініціативи, які так допомагають чорнобильцям, - зазначає Олексій Цибань, голова Криворізької міської громадської організації «Союз Чорнобиль України», - нікого не залишають без потрібної допомоги».

Довідково: на сьогодні в місті мешкає 4,1 тис. громадян, постраждалих унаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС. Серед них майже 2,6 тис. безпосередніх ліквідаторів, понад 500 удів, близько 400 дітей, постраждалих від чорнобильської катастрофи, та майже 600 потерпілих.

Ми працюємо для мешканців міста Кривого Рогу і завжди готові до співпраці!

Наша адреса: пр-т Металургів,36б, телефони 74-72-77, 097-027-26-24

Ваші зауваження та пропозиції просимо надавати за електронною адресою: upszn@kr.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар