-->

23.04.20

Звернення до учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи!

Шановні побратими!

Заява Ініціативної групи від імені всіх учасників процесу встановлення соціальної справедливості по відношення до цивільних громадян була зареєстрована в Офісі Президента
України під № 10540776 22 квітня 2020 року. 

Вказана Заява Офісом Президента України була направлена до Міністерства соціальної політики України та до Пенсійного фонду України. 

Додаток № 1 відображає кількість учасників процесу дані про яких надійшли до 15-00 21 квітня 2020 року. Ініціативна група дуже вдячна всім хто долучився до процесу і став безпосереднім учасником створення спільного документу - Заяви до Президента України В. О. Зеленського.

Пропонуємо продовжити спільні дії всім хто долучився і тим хто бажає прийняти участь у процесі встановлення соціальної справедливості по відношення до цивільних громадян і звернутися окремо кожному з особистою Заявою до Гаранта додержання Конституції України, Прав і Свобод Людини і Громадянина.

Зразок Проекту тексту Заяви буде розміщено на сайтах та відправлено на вказані вами електронні адреси.

З повагою до всіх і кожного, Ініціативна група.









3 коментарі:

Анонім сказав...

при чому тут 2 та 3 категорія?!!!для початку добитися треба для цивІльних МІНІМАЛЬЩИКІВ ліквідаторів ІНВАЛІДІВ 1 категорії!!!

Віктор сказав...

У НАС ЖЕ НЕМАЄ ПРЕЗИДЕНТА.Є НАРИК.ДО КОГО ЗВЕРТАЄТЕСЬ?МИ В СРАЦІ...ЗДОРОВ.Я ВСІМ.

Unknown сказав...

Нiчому, вас шановнi, iсторiя нашого руху не навчила! Спочатку "Союз Чорнобиль Украiни" роздiлили на iнвалiдiв та iнших, а тепер давайте ще роздiлимо на цивiльних та iнших. Окрем створiть органiзацiю переселенцiв, iнвалiдiв 1 групи, 2 групи, 3 групи i т.д. Продовжуйте не об'еднувати а навпаки - розбивати рух на частини. Нас i так лишилося декiлька тисяч лiквiдаторiв, то подiлiть i цей залишок. Удачi!

Дописати коментар