-->

24.08.20

Вітання з Днем Незалежності України!!!

Дорогі чорнобильці, шановні громадяни України!

За дорученням Центральної Ради Всеукраїнської Громадської Організації Інвалідів "Союз Чорнобиль України", від імені героїв-ліквідаторів, які врятували Україну і Світ від наймасштабнішої катастрофи ХХ століття, приміть щирі вітання з Днем Незалежності України.

29 років тому Український парламент прийняв історичний документ - Акт проголошення незалежності України, який, згодом був підтриманий на Всеукраїнському референдумі.

Зараз доводиться із сумом слухати повідомлення про те, як політики зневажають незалежністю, слухняно виконують вказівки ззовні, не шкодуючи свій народ.

Союз Чорнобиль України завжди виступав і виступатиме за те, щоби у нашій українській хаті панували наша сила і наша воля, щоби влада виконувала свій головний конституційний обов'язок - захищала людей, щоби кожний чорнобилець відчував себе захищеним - як це встановлено Конституцією - Основним Законом України. Ми продовжуємо боротьбу за наше з вами право на захист, за наше з вами право на життя, дорогі чорнобильські брати і сестри.

Вітаємо кожного з Вас, усіх громадян України з головним державним святом, бажаємо кожному міцного здоров'я і благополуччя!

Добра та миру тобі, Україна!     


Президент ВГОІ "СЧУ"                                                                                          М.М.Хрущенко

http://www.souzchernobyl.org

Немає коментарів:

Дописати коментар