-->

27.10.20

На Вінниччині "чорнобильці" власноруч облаштовують собі сквер

У Барі "чорнобильці" власними силами облаштовують собі однойменний сквер. Минулого року тут встановили пам'ятний знак землякам-ліквідаторам ЧАЕС, а тепер тут планують зробити зону відпочинку, повідомляє Vlasno.info

"Місцеві хлопці-ліквідатори ЧАЕС почали звертатися до влади щодо вшанування пам'яті. Влада нас почула і довгоочікуваний пам'ятник нам поставили. Але це ж просто пам'ятник, там більше нічого не було. Ми вирішили посадити дерева: вже висадили туї", - розповідає голова районної громадської організації «Союз Чорнобиль» Микола Кириченко. 

Наразі меморіал розширюють і планують переоблаштувати у сквер "Чорнобильців". За свій кошт "чорнобильці" закупили лавочки та сміттєві бачки, закупили цемент та самі ж скинулись будівельними матеріалами. Усі роботи також проводили власними силами. 

"В нас же люди похилого віку, хтось хоче прийти коло меморіалу посидіти, відпочити, щось онукам розказати, щось згадати. А там, навіть, не було, де присісти, от ми і вирішили на тому місці зробити невеликий сквер", - розповідає Микола Кириченко. 

За його словами, наразі в місті Бар і Барському районі залишилось близько 120 ліквідаторів. За минулий рік померло дев'ять осіб. 

Фото: соціальні мережі 
Джерело: vlasno.info

2 коментарі:

Анонім сказав...

Гарна справа!
Хай вам щастить!
Де голова одної з організацій в області Бойчук М П ?
Або хабарник кандидат в депутати ВМР від партії Сила та Честь засуджена особа за отримання хабаря КООРДЕНАТОР ВСІХ ОРГАНІЗАЦІЙ Осадчук Петро
Ви де місцеві активісти з області

Анонім сказав...

лица указаны Вами на выборах в администрации сидят
Осадчук Петя сидит в ОВК Лучше сидеть пети дома
Результат один отрицательный
Знает петя и колеги
Петя АУ Клоунада заканчивается
Лучше в суд пойди чтоб с тебя сняли судимость за взятки в налоговой !
Координатор общественных организаций

Дописати коментар