-->

12.11.20

Відбулося засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у режимі відеоконференції

У тому числі розглянуто: Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціальних гарантій осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю (р.№ 4113, Кабінет Міністрів України)

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення належних соціальних гарантій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на виконання рішення Конституційного Суду України (р. № 1117 доопрацьований, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо відновлення справедливих соціальних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (р.№ 2827, н.д. Кулініч О., Бабенко М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо відновлення справедливих соціальних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (р.№ 2827-1, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення (р. № 3109, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо забезпечення лікування постраждалих громадян та збільшення для них пільг (р.№ 3239, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення постраждалих та потерпілих від Чорнобильської катастрофи (р.№ 3239-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо гарантування справедливого та гідного розміру пенсійного забезпечення учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілим особам (р.№ 4146, н.д. Качура О.)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про соціальний захист дітей війни" щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення дітей війни та відновлення (збільшення) для них існуючих раніше пільг (р.№ 3737, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

Немає коментарів:

Дописати коментар