-->

13.11.20

Звернення Ініціативної групи до побратимів

Звернення Ініціативної групи до побратимів - цивільних громадян,які були відряджені з підприємств, організацій та установ з метою ліквідації Чорнобильської катастрофи. 

Шановні побратими - цивільні громадяни, які були відряджені з підприємств, організацій та установ з метою ліквідації Чорнобильської катастрофи! Ваша доля у ваших руках! 

Ми, учасники Ініціативної групи, прийняли рішення і вже звернутись з Заявою, окремо кожний, до Президента України - гаранта додержання Конституції України, прав і свобод Людини і Громадянина. Якщо ви приймете рішення Конституційно, в правовому полі захищати свої Права, заявляйте про порушення ваших прав та вимагайте справедливого розподілу бюджету України по відношенню до вас, як до громадян, як до людей, які врятували весь світ, щодо справедливого розподілу бюджету України та встановлення достойних державних пенсій у порядку відшкодування шкоди заподіяної здоров’ю внаслідок радіаційного впливу, який отримали під час виконання своїх Конституційних обов’язків по захисту Вітчизни від техногенної катастрофи при ліквідації Чорнобильської катастрофи та її наслідків!


Завантижити в форматі документа

5 коментарів:

Unknown сказав...

В такому тоні важко щось заявляти а тим більше вимагати. Але яка вимога - така буде і відповідь, якщо буде.

Віктор сказав...

до кого звертатись?у нас немає президента-є наркот...а ви все пісяєте.дурите народ.як горохом до стіни.а гроші за харчі вкрали ще в жовтні-ви це не бачите?

Анонім сказав...

Віктор!
Як вас ще не вкрали? Навіщо кричати "Все пропало! Треба працювати не язиком на компі ,а ходити добиватися для себе! Вам не дали йдіть говоріть Нам виплатили в тому числі за жовтень місяць

Анонім сказав...

БРАТИШКА, ТВОИ ПРИЗЫВЫ КУДА-ТО ИДТИ, ЧТО-ТО ГОВОРИТЬ ДАВНО УЖЕ НЕ ПРОХОДЯТ. Хочеш сей, а хочеш куй - однозначно получиш... - балалайку.

ЗОРІ ЧОРНОБИЛЯ сказав...
Автор видалив цей коментар.

Дописати коментар