-->

30.12.20

Рік Бика: Що готує для нас символ 2021 року та як його зустріти

На зміну важкому високосному року Білого Щура прийде рік благородного і працьовитого Білого Металевого Бика

Згідно з китайським календарем, кожному року протегує яка-небудь тварина. У році, що минає, це був Білий Металевий Щур, а ось у 2021 йому на зміну прийде спокійний і розмірений Білий Металевий Бик.

У чому його особливість, як зустріти символ прийдешнього року і чого краще не робити, щоб його не розлютити, – читайте в нашому матеріалі.

Бик: Упевнений в собі й працьовитий

Бик уособлює дику неприборкану силу природи і владу, а стихія 2021 року – метал – тільки посилюватиме цей символ. Рік Бика, наділений такою стихією, буває раз на 60 років! Метал нагородив його залізною волею, а білий колір – упевненістю в собі.

Рік Бика – час прагматиків, стриманих, консервативних, небагатослівних, педантичних і надійних людей. Ця тварина дуже розумна та благородна, тому відрізок часу, проведений під його заступництвом, обіцяє бути спокійним, стабільним і розміреним у всіх сферах життя.

Тих, хто багато працює, супроводжуватиме удача, адже Бик дуже працьовитий і настирливий.

Астрологи вважають прийдешній рік сприятливим для заробляння грошей. Адже відомо, що фігурка золотого бика є символом багатства, а "бики" і "ведмеді" – основні учасники в біржовій торгівлі.


Бик – сім'янин і домосід, тому сімейні традиції в його рік вийдуть на перший план. Прийдешній, 2021-й вважається сприятливим для укладення шлюбу, спільного проживання та народження дітей.

Зрадники ризикують потрапити в дуже сильну немилість до консервативного і відданого символу року. Від нових знайомств краще відмовитися на користь "зміцнення тилу" – роботи над відносинами з друзями та родиною.

Не варто відмовлятися від подорожей або переїздів, проте важливо пам'ятати, що бик не любить різких рухів і подібні заходи можуть порушити його рівновагу.

Ця тварина дуже охайна, і, щоб їй догодити, будинок потрібно тримати в порядку (не тільки на свята), частіше робити вологе прибирання й періодично позбуватися всього зайвого.

Попри переважно хороші і позитивні якості Бика, він може бути надзвичайно запальним. Тому з биком краще товаришувати і не нариватися на суперництво, адже його впертість і сильний характер можуть змести всіх і вся на своєму шляху.

Як відсвяткувати

Зустрічати рік Білого Металевого Бика потрібно без метушні та зайвого галасу – він цього не любить. І бажано вдома, в колі близьких (пам'ятаємо, що бик – домосід).

Можна навіть накидати приблизний сценарій святкування, зокрема ігри або церемонію вручення подарунків. Бик оцінить такий кропіткий підхід.

Ялинку можна прикрасити солодощами і сувенірами, іграшками з природних матеріалів, монетами. Головне – щоб прикраси не були занадто дорогими, бо бик не вітає тринькання.

Обираючи одяг або прикрашаючи приміщення для святкування, бажано використовувати світлі відтінки. Добре, якщо святкове вбрання буде з натуральних тканин (бавовна, шерсть, льон) і природних кольорів – від пастельного і тілесного бежевого до кольору шоколаду або какао.

З огляду на працьовитість Бика, йому навряд чи сподобаються пишні і яскраві вбрання. Він за класику – елегантну і скромну. Водночас вітаються принти з квіточками, бутонами і будь-якими іншими рослинами. Втім, це більше питання смаку й особистих переваг.

Категорично не можна робити одного – використовувати червоний колір і всі його відтінки (від рожевого і теракотового до пурпурного і бордового), адже це може викликати у бика агресію.


Нагадавши йому про червону ганчірку матадора, ви ризикуєте зіпсувати не тільки свято, але і весь майбутній рік.

Говорячи про святковий стіл, варто віддати перевагу нехитрим стравам, молочним продуктам, овочевим салатам, зелені і відмовитися від страв з телятини і яловичини.

Можна віддати перевагу будь-яким іншим видам м'яса, наприклад, свинині, птиці або кролику, але тільки не цьому.

Крім того, обираючи подарунки, не варто купувати шкіряні вироби. Навряд чи бик оцінить щось, виготовлене зі шкіри його родичів. Найкращим подарунком цього року будуть речі, пов'язані з домом і затишком.

Рік Бика. Важливі поради

Бик – невибаглива тварина, і домогтися його прихильності допоможуть універсальні поради:

- Не заходити в новий рік з боргами. Коли людина залишається винною в це свято, то її борги протягом року можуть тільки зростати;

- Відпустити образи і пробачити. Помиритися з людиною, з якою посварилися, і вступати в новий рік з чистим серцем і відкритою душею;

- Позбутися старих речей, якими не користуєтеся. Речі, які лежать без діла довгий час, накопичують негативну енергетику. Викинувши їх, людина відчує моментальне полегшення;

- Позбутися шкідливих звичок і почати вести здоровий спосіб життя. Бик любить працьовитих людей, а фізичні навантаження допомагатимуть організму заряджатися енергією і силою

Немає коментарів:

Дописати коментар