-->

14.12.20

Шановні учасники ліквідації аварії на ЧАЕС! Шановні друзі, колеги, земляки!


6 коментарів:

halzan сказав...

35 лет!!!!????????????

halzan сказав...

это не день ликвидатора !!!!!! это день ЧЕСТВОВАНИЯ ЛИКВИДАДОРА .

Сергей Нехаевский сказав...

Дивує посилання на 26 квітня і 35-ту річницю (до чого це сьогдня 14 грудня ???) . Також дивує те, що "президент" не знає як правильно називається те, що ми сьогодні відзначаємо???!!!

ЗОРІ ЧОРНОБИЛЯ сказав...

Дякуємо за привітання, проте є декілька зауважень і уточнень до пана Хрущенко:
1. де вихідний номер та дата реєстрації кореспонденції (даного листа), печатка організації? І куди зникла адреса офіційного сайту? Це ж офіційний бланк ВГОІ чи не так? Хоча наприклад той же Войтов завжди оформлював листи юридично вивірено та згідно правил документообігу.
2. вираз "земляки" тут не зовсім підходить до змісту, адже ліквідатори є не тільки з Київської області, а можуть бути навіть ззакордону (РФ,Казахстан тощо). Може було доцільно вжити слово "побратими" або щось інше?
3. 14 грудня - це не 26 квітня. Це абсолютно різні дати та інший зміст цих пам'ятних дат. Згідно Указу Президента № 945/2006 від 10.11.2006 р. 14 грудня - це саме день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС. То треба так і писати про дану дату. Окрім того, 35-років минати буде у 2021 році, а зараз минає 34 роки.
4. Чому в привітанні не зазначено конкретних результатів роботи ВГОІ "СЧУ" за термін управління організацією новим керівним складом? Де підняті суми компенсацій за харчування? Що побачимо у наказі в лютому 2021 р. - ті ж самі суми? Де підняття (індексація чи осучаснення) діючих пенсійних виплат? Нарешті де та сама медаль "За участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС", яку так часто згадували раніше.
Отже, у привітанні треба зазначати успіхи організації, що зроблено та заплановано.

До речі, ВГОІ "СЧУ" вже відновило та отримало державне фінансування від Фонду соціального захисту інвалідів на 2021 рік? Кажіть людям правду і надавайте відкриту інформацію! Те, що стосується кожного! Які конкретно кроки будуть зроблені по захисту людей від ВГОІ "СЧУ" згідно отриманого державного фінансування центрального апарату СЧУ?

Окремо, користуючись нагодою, вітаємо всіх ліквідаторів зі святом! Найкращі побажання! Віри у себе, міцного здоров'я та всього найліпшого!

Niki сказав...

Дякуєм Вам Михайло Михайлович за привітання і в займи, як колегу вітаєм з цим святом, здоров‘я Вам і вашій сім’ї!

ЗОРІ ЧОРНОБИЛЯ сказав...

Пане Хрущенко, де ордени військовослужбовцям-ліквідаторам до Дня вшанування 14.12.2020 р. згідно Указу Президента? Як взагалі налагоджена комунікація із Офісом Президента?! Чи це не ганьба такому керівництву СЧУ?!

Дописати коментар