-->

03.02.21

Величезна "ПОДЯКА"!

Громадська організація "Костянтинівський Союз "Інавліди Чорнобиля" висловлює величезну "подяку" представникам чорнобильських організацій, що перебувають у складі Комісії зі спірних питань визначення статусу осіб, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які голосували за незаконно прийняте рішення (підтверджено у судовому порядку) про відсутніть підстав для підтвердення статусу учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, визначеного Донецькою обласною державною адміністрацією!

Зокрема Березіну В.О., який замість того щоб захищати права чорнобильця, висловив свою думку, про те, що "надані документи не підтверджують факт виконання робіт у зоні відчуження"! Його особисту думку одноголосно підтримали й інші представники чорнобильський організацій, які були присутні на засіданні Комісії 21 жовтня 2019 року.

Передаю вам всім вітання від чорнобильця по якому було прийнято рішення - Кожевнікова Віталія Володимирова, може хтось згадає такого. Напередодні рішення суду на його користь, він потрапив до лікарні з інсультом. Переконананий, частина відповідальності за стан його здоров'я - лежить на кожному з вас - особисто!

А наразі, до документів:


Люди не добрі, навіщо ви там сидите??? Яка з вас користь у цієї Комісії, якщо ви допомогаєте владі позбавляти чорнобильців статусу!?

3 коментарі:

Анонім сказав...

Олександре!
Оголосіть ПІ Бвсіх керівників ГО чорнобильців, що є членами комісії!
Країна має знати своїх "ГЕРОЇВ"

Unknown сказав...

Якщо комісія відмовила,йдуть до суду.

alder сказав...

"Якщо комісія відмовила, йдуть до суду."
Звісно, так і зробили. У пості є посилання на рішення суду. Але мені не важко його продублювати - https://reyestr.court.gov.ua/Review/94019855

Визнати протиправним та скасувати рішення Комісії зі спірних питань визначення статусу осіб, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, при Міністерстві соціальної політики України (місцезнаходження: 01601, Донецька область, м.Київ, вул. Еспланадна, буд.8/10) про відсутність підстав для підтвердження статусу учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, визначеного Донецькою обласною державною адміністрацією ОСОБА_1 , внаслідок не підтвердження факту виконаних робіт у зоні відчуження та вилучення з повідомленням місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування посвідчення, яке оформлено протоколом від 21 жовтня 2019 року №7.

Дописати коментар