-->

10.03.21

Представники структурних підрозділів ОДА провели зустріч з організаціями, що опікуються питаннями постраждалих від Чорнобильської катастрофи

Робоча зустріч представників структурних підрозділів Донецької облдержадміністрації з представниками громадських організацій, які опікуються питаннями постраждалих від Чорнобильської катастрофи, відбулася у Краматорську сьогодні, 10 березня.

В онлайновому режимі участь у заході взяли представники управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, департаментів соціального захисту населення, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, розвитку базових галузей промисловості, Головного управління Пенсійного фонду України у Донецькій області, а також представники громадських організацій.

На засіданні обговорили питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, медичне забезпечення, безкоштовний проїзд у міському та міжміському транспорті, пенсійне забезпечення та пільги на житлово-комунальні послуги.

На 2021 рік розпорядженням голови Донецької ОДА затверджено витрати на забезпечення виплати матеріальної допомоги постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи у сумі 2292,2 тис. грн.

Нагадаємо, в Донецькій області на обліку органів соціального захисту населення перебувають 8655 осіб, які мають статус громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Усім зазначеним громадянам надаються пільги та компенсації, передбачені Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».



2 коментарі:

Олег сказав...

А бесплатное лечение зубов в Краматорске? ( терапия)

Александр сказав...

Сидят спилкуются,а о чем они спилкуются?

Дописати коментар