-->

24.04.21

Cлухання: “Чорнобильська катастрофа. Стан соціальної захищеності постраждалих осіб та актуальні завдання подолання наслідків”

3 коментарі:

Анонім сказав...

Дуже погані справи по тяжко хворим дітям інвалідам Чорнобиля народжених від ліквідаторів аварії на ЧАЕС 1категорії 1986 року, особливо ті що були в перши дні аварії місті Прип’яті, цих дітей які вже дорослі просто знищують, їх зрівняли з тими які про Чорнобиль навіть не чули це так названі забруднені зони біля Київа, вони в свій час масово поробили собі зв’язок захв. з Чорнобильом і інвалідність, першу категорію є багато таких здорових людей, які навіть їздять в Польщу на заробітки, як можна було таке зробить цих нещасних які з дитинства перенесли не одну операцію, рятувались по больницям зрівнювати з тими хто фактично здоровий і таких дуже багато, а справжніх тих хто з дитинства мав прешу категорію з вадами дуже мало ще з пенсією 2 400 грн. хоча вони мають Рішення суду іменем УКРАЇНИ мати більш достойну пенсію і які ці рішення влада неправомірно відмовилась виконувать. Як можна сьогодні на ці гроши 2400грн. В місяць таким хворим вижить?! Коли ж ви всі звернете в кінці то кінців на це зло і геноцид увагу, Ви ж люди чи хто Ви!!!?

Анонім сказав...

Основной лейбмотив даного совещания,все Вам будет но только завтра может быть.Как будто у этих людей есть это завтра.Кто проводил исследования сколько из них лягут спать сегодня и не проснутся завтра, за месяц,за год.Основная беда власти,что они по отношению к чернобыльцам взяли девиз" Умри ты сегодня,а я завтра может быть" .Так как мы живем в феодальной стране то выполнение закона по ликвидаторам напоминает кормление собак феодалом за обедом тому дам,тому дам ,а этому никогда.Вот и вся правда.

Анонім сказав...

Как видите это недогосударство даже некому защитить наших больных детей, в СССР такого преступного отношения к больным детям особенно к потерпевшим от Чернобыльской катастрофы инвалидам первой категории никогда небыло нынешняя власть власть преступников и убийц они это делают открыто цинично потому, что нелюди.

Дописати коментар