-->

03.05.21

Це дискримінація – "чорнобилець" оцінив доплати до пенсій від Кабміну

Ліквідаторам пропонують "третину того, що повинні"

Керівник всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль України" Михайло Хрущенко в ефірі програми "Зворотний зв'язок" на телеканалі "Україна 24" назвав "дискримінацією" обіцяні урядом доплати до пенсій ліквідаторам Чорнобильської аварії.

"КСУ прийняв рішення, що ті категорії чорнобильців, які мають І групу інвалідності, втратили практично все здоров’я, ІІ групу, ІІІ групу і діти-інваліди ЧАЕС повинні мати 6, 8, 10, а діти 5 мінімальних зарплат. Сьогодні влада, враховуючи те, що вони не можуть або не хочуть слухати рішення КСУ і виконувати його, пропонує нам третину того, що ми маємо отримувати по рішенню КСУ. І цивільні, і військові, пожежники, МВС, постраждалі І, ІІ, ІІІ категорій мають отримувати однакове пенсійне забезпечення. А нас розмежували. Тому ми ставимось до цього абсолютно негативно, неприйнятно. У нас зріє висновок, що це взагалі дискримінація людей, які мають статус чорнобильця", - заявив Хрущенко.



7 коментарів:

Анонім сказав...

Повний дурень!Віддай своє посвідчення,яке ти чесно заробив i стань потерпілим 3 категорії, а то мелеш нісенітницю...

Георгий сказав...

Пора уже напомнить о себе и ВР и Кабмину, а то они очень расслабились и ничего не боятся, пока мы не поднимаемся и не заставим их выполнять Закон и Конституцию они будут нас водить кругами, перекидывая ворованое, дырявое одеяло с одних на других, пора лидерам организаций об этом подумать.

Unknown сказав...

Хто такий М.ХРУЩЕНКО,він ліквідатор чи потерпілий? Шоце за парень?

Віктор сказав...

Хрущенко молодець.вчіться і не нийте.

Unknown сказав...

Який він цей хрущенко Чорнобилець?- він живе під Києвом, захопив громадську організацію, і представляється невідомо ким. Ліквідаторами, ще потрібно навчитись керувати, а газовану воду продавати, у нього виходить краще.

Владимир сказав...

Хрушенко прав,а вы диванные борцы сидите дальше на диванах,и не мешайте людям работать.

Unknown сказав...

Владимиру,лично для меня Хрущенко никто и звать его никак,самазванец и єсть самозванец,насчет работы его работы как презедент счу я невижу,незря А. Неделько ликвидировал Кировоградское счу.

Дописати коментар